Mnemosline Lichttherapie

Mnemosline® 2020 is een gepatenteerd elektronisch apparaat met een microcomputer in de vorm van een bril voor de rehabilitatie van synaptische hersenplasticiteit met behulp van gepulseerd ILS licht – Intermitterende lichtstimulatie. Dit is een doorbraak in de dagelijkse zorg voor de conditie van de hersenen en de processen die daarin plaatsvinden en die elk aspect van het menselijk leven beïnvloeden.

Meer info: klik hier

Wil je een keer proberen? neem contact op met Belmani

Het gepatenteerde mnemosline® 2020-apparaat werkt door de synaptische plasticiteit van de hersenen op de oog-hersenlijn te stimuleren. Het introduceert de hersenen in de alfa-golven (8-13Hz) door gebruik te maken van het pulserende licht SLI-Stimolazione Luminoza Intermittente. De microcomputer genereert LED-pulsen (golf 650 nm, stralingsbundel 7 μW, CE 0051 medisch apparaat Iia), die de reconstructie van het netwerk van neuronen en hun synaptische verbindingen stimuleren. Het maakt gebruik van een belangrijk aspect van visuele stimulatie in het werk van de hersenen, dat cruciaal is in de synthese van BDNF-eiwit. Dit eiwit is noodzakelijk voor de groei en differentiatie van neuronen en synapsen.

Het gebruik is zeer eenvoudig en de software maakt direct gebruik na aankoop mogelijk en is geschikt voor 99% van de bevolking.

Eenvoudige mnemosline®2020:

Visuele stimulatie van de hersenen naar de alfagolven met gepulseerd SLI-licht.

Rehabilitatie van synaptische hersenplasticiteit.

Synchronisatie van de neuronale massa van de hersenen.

Visuele stimulatie van het BDNF * eiwitvormingsproces.

Met mnemosline®2020 komt u in een BEWUSTE staat van evenwicht!

* BDNF (brain derived neurotrophic factor) eiwit dat het proces van het creëren van nieuwe neuronale verbindingen in de hersenen ondersteunt en de vorming en differentiatie van nieuwe neuronen en synapsen bevordert. Het laat u genieten van een optimale gezondheid van de hersenen.

Meer info: https://en.mnemosline.pl/?aff=3

Vragen? mail naar: centrum@belmani.nl